Följ Jetpak Sverige AB

Rikard Lidén ny inköps, supply chain och IT chef på Jetpak

Pressmeddelande   •   Aug 26, 2014 08:00 CEST

Rikard Lidén har rekryterats som ny chef för inköp och supply chain till Jetpak Group AB. Förutom ansvaret att leda Jetpak Groups inköp kommer Rikard även ansvara för Jetpaks IT-avdelning.

Jetpak är det enkla och snabbaste alternativet för prioriterade leveranser dörr-till-dörr. Med Rikard på plats som Inköpschef, kommer han bli en nyckelperson med ansvar för att stärka Jetpaks position på leverantörsmarknaden, utveckla effektiviseringen av inköp och leveranskedjan samt ytterligare bidra till en fortsatt positiv tillväxt.

”Vi har en spännande utveckling framför oss, i en bransch som står inför förändring. Med Jetpaks starka fundament inom expressleveranser och med Rikards erfarenhet inom inköp och kostnadseffektivitet, är jag övertygad om att vi ytterligare kan stärka Jetpak som ett modernt ledande transportföretag”, säger Henrik Ringmar, VD för Jetpak Group AB.

Rikard kommer närmast från Vattenfall där han varit chef för inköp inom direkta material. Rikard har en gedigen erfarenhet från flertalet branscher, med över 12 års erfarenhet av inköp och kostnadseffektivitet. Han tillträdde sin nya befattning hos Jetpak i augusti 2014.

"Det känns väldigt spännande att få vara med på den resa som Jetpak påbörjat för att stärka sin position på leverantörsmarknaden och öka effektiviteten inom försörjningskedjan. Jetpak står för ett starkt varumärke, med en produkt med hög kvalité och leveransprecision och det ska bli spännande att tillsammans med övriga ledningen få ta nästa steg i Jetpaks utveckling”, säger Rikard Lidén.

 

För ytterligare information kontakta:

Henrik Ringmar, VD Jetpak Group AB

+46 8 555 852 20

henrik.ringmar@jetpak.se

Jetpak är det enkla och snabbaste alternativet för prioriterade leveranser dörr-till-dörr. Vi erbjuder lösningar för både spontana transportbehov och skräddarsydd logistik. Jetpak finns representerade på fler än 140 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Din leverans är vår viktigaste och som kund är du alltid prioriterad. Vi är Jetpak – enkla, snabbast & mest precisa. Läs mer på www.jetpak.se

 

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.