Följ Jetpak Sverige AB

Proffsmagasinet erbjuder hemleverans samma dag med Jetpak

Pressmeddelande   •   Mar 04, 2016 11:51 CET

Allt fler e-handelskunder efterfrågar snabba leveranser. Den utvecklingen ser vi tydligt. Men även flexibiliteten i att slippa bege sig till ett utlämningsställe, utan istället få sina varor levererade dit man vill och på en tid som passar. Nu tar Proffsmagasinet nästa steg och utökar sin service tillsammans med Jetpak. Nu erbjuds kunderna leverans redan samma dag, direkt till önskad adress.

”Att addera expressleveranser i vårt erbjudande är en ytterligare pusselbit i vårt arbete att ha marknadens bästa service. Proffsmagasinet har sedan starten utmanat den traditionella bygghandeln, därför känns det väldigt bra att kunna erbjuda verktyg och mätinstrument utan långa bilköer och timmar från arbetsplatsen. Kunder kan beställa proffsverktyg hos Proffsmagasinet.se på morgonen och få produkterna samma eftermiddag. Vi tycker det är en självklarhet att kunderna ska kunna få leveranser dit de vill, när de vill - och det kan Proffsmagasinet erbjuda”, säger Jonathan Körösi, CEO Assistent, Proffsmagasinet Sverige AB.

”Vi är oerhört glada att ha fått förtroendet att leverera till Proffsmagasinets kunder. En pålitlig partner för snabba leveranser av kvalitetsinstrument är viktigt och vi kommer leverera ett kundmöte i världsklass”, säger Fredrik Sidhagen, Commercial Director, Jetpak Group.

Beställningar på vardagar före klockan 09.00 kan nu levereras samma eftermiddag. Expressleverans är möjlig inom 3500 utvalda postnummer inom Stockholms, Göteborgs, Malmös samt Uppsalas Län. Fler städer är på väg under året.

För ytterligare information kontakta:

Fredrik Sidhagen

Commercial Director

073 368 53 06

fredrik.sidhagen@jetpak.se


Jonathan Körösi

CEO Assistent

08 34 47 00

jonathan@proffsmagasinet.se

Jetpak är det enkla och snabbaste alternativet för prioriterade leveranser dörr till dörr. Vi erbjuder lösningar för både spontana transportbehov och skräddarsydd logistik. Jetpak finns representerade på fler än 140 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Under 2015 har man påbörjat sin Europasatsning och bland annat startat upp verksamhet i Holland, England och Baltikum. Jetpak ägs av Polaris Private Equity och omsättningen 2014 var 800 MSEK. Din leverans är vår viktigaste och som kund är du alltid prioriterad. Vi är Jetpak – enkla, snabbast & mest precisa. Läs mer på www.jetpak.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.