Följ Jetpak Sverige AB

Nystart för Jetpak i Kristianstad

Pressmeddelande   •   Nov 04, 2013 10:00 CET

Nu öppnar Jetpak upp sin nya verksamhet i Kristianstad under ledning av Mikael Brorsson. Etableringen ingår som en del i Jetpaks övergripande strategi, där man genom sina lokala
franchisetagare vill skapa en stark lokal närvaro.

Jetpak kan tack vare sin unika kombination av bil- och flygtransporter under ett och samma varumärke
erbjuda Nordens snabbaste dörr till dörr-leveranser, med fokus på 0-12 timmar. Idag finns man på 140 orter i Norden, har 700 bilar och cirka 3 800 flygavgångar per dygn. Förutom i Kristianstad finns man på ytterligare drygt 30 orter i Sverige. Via sitt nätverk kan man erbjuda sina kunder både personlig service och de snabbaste transporterna - lokalt, inom Sverige, Norden och Europa.

En av Jetpaks styrkor är just den lokala närvaron vi har i form av våra franchisetagare, den gör oss till experter både på den lokala marknaden, men även på hela Norden. Vi hälsar Mikael och hans personal varmt välkommen och ser fram emot att se Jetpak i Kristianstad utvecklas under Mikaels ledning.", säger Karl Sköld, ansvarig för Jetpaks franchisekedja.

Jetpak har sedan tidigare haft en närvaro i Kristianstad, men nu gör man en ordentlig nysatsning
i samband med att den tidigare franchisetagaren går i pension. Mikael Brorsson och hans personal startar upp verksamheten i nyrenoverade lokaler på Bromsaregatan 6. Kunderna kommer att erbjudas samma tjänster som tidigare och precis som på övriga Jetpaks kontor kan Kristianstadkunderna boka sina bud dygnet runt. 

Jag ser mycket fram emot att få bygga upp Jetpaks verksamhet i Kristianstad och bli en del av Jetpaks starka varumärke och organisation. Vi kommer att arbeta i nära samarbete med övriga Jetpak och framförallt med våra närmsta kollegor i Ronneby, Växjö, Halmstad, Helsingborg och Malmö. Min
ambition är att erbjuda Kristianstad inte bara de bästa budtjänsterna, utan även bästa tänkbara service när det oförutsedda inträffar”,
säger Mikael Brorsson, VD Jetpak Kristianstad.

Kontaktpersoner:

Angelica Zwahlen, Marknadschef Jetpak Sverige AB

Telefon: 073-368 52 06

E-post: angelica.zwahlen@jetpak.se

 

Mikael Brorsson, VD Jetpak Kristianstad

Telefon: 070-283 05 27

E-post: mikael.brorsson@jetpak.se


Jetpak erbjuder snabba och säkra transporter dörr till dörr med leverans inom 60 minuter i staden, inom några timmar med regionala marktransporter samt snabba flygförsändelser inrikes och utrikes.

Tjänsterna täcker dels spontana behov av lokala bud, regionala marktransporter, flygtransporter inrikes, utrikes och avancerad distributions- och logistiklösningar.

Verksamheten har en unik IT-lösning och över 30-års erfarenhet som bedrivs genom såväl egen organisation som tillsammans med franchisetagare och agenter i Sverige, Danmark, Norge, Finland och Estland. Jetpak finns på fler än 140 orter, använder 700 bilar och 3 800 flygavgångar per dygn.

Inom Jetpak gruppen arbetar 225 personer och genom franchises och agenter är det 1500 personer som är engagerade i Jetpaks nätverk.


Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.