Följ Jetpak Sverige AB

Lisette Hallström är Jetpak Malmös nya Verksamhetschef

Pressmeddelande   •   Okt 25, 2016 13:00 CEST

Lisette Hallström, Verksamhetschef Jetpak Malmö

Lisette Hallström har den 1 september tillträtt som ny Verksamhetschef för Jetpak Malmö. Lisette kommer närmast från PostNord där hon jobbat som KAM mot tredjepartslogistiker, samarbetspartners samt agenter. Lisette har stor erfarenhet inom logistik med över 10 år i branschen med fokus på sälj, marknad och integration.

- Vi är mycket glada över att kunna hälsa Lisette välkommen till Jetpak. Vi ser stor potential för utveckling och tillväxt i Malmö och Öresundsregionen och jag är övertygad om att Lisette kommer tillföra mycket både lokalt i Malmö och för vår franchisekedja i stort, säger Steve Carlson, Local Courier & Distribution Manager på Jetpak.

”Det känns både kul och spännande att få utveckla vår lokala närvaro i Malmö tillsammans med Öresundsregionen. Jetpak har ett starkt varumärke, ligger innovationsmässigt otroligt långt fram och finns på varenda nyckelposition i landet. Jag ser fram emot att tillsammans med min personal få stärka och bredda vår position ytterligare i just vår region”, säger Lisette.

För ytterligare information kontakta:

Angelica Zwahlen

Marketing Communication Manager

+46 73 368 52 06

angelica.zwahlen@jetpak.se

Steve Carlson

Local Courier & Distribution Manager

+46 73 368 53 55

steve.carlson@jetpak.se

Jetpak är det enkla och snabbaste alternativet för prioriterade leveranser dörr till dörr. Vi erbjuder lösningar för både spontana transportbehov och skräddarsydd logistik. Jetpak finns representerade på fler än 140 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Under 2015 har man påbörjat sin Europasatsning och bland annat startat upp verksamhet i Holland, England och Baltikum. Jetpak ägs av Polaris Private Equity och omsättningen 2014 var 800 MSEK. Din leverans är vår viktigaste och som kund är du alltid prioriterad. Vi är Jetpak – enkla, snabbast & mest precisa. Läs mer på www.jetpak.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.