Följ Jetpak Sverige AB

Johan Nilsson är vår nya franchisetagare i Luleå

Pressmeddelande   •   Sep 08, 2015 16:00 CEST

Nu är vår nya franchisetagare i Luleå på plats. Från den 1 september är det Johan Nilsson med personal som tagit över Jetpak Luleå. Johan, som agerar VD för Jetpak Luleå, har även med sig delägarna Mike Johansson och Jan Forsberg. Vi hälsar Johan och hans team varmt välkomna.

”Att starta upp för Jetpak i Luleå är en spännande och kul utmaning. Jag ser mycket fram emot att utveckla verksamheten och erbjuda både gamla och nya kunder de bästa logistiklösningarna i hela länet”, säger Johan Nilsson.

”En av våra styrkor är vår lokala närvaro som vi har i våra franchisetagare. Den gör oss till experter både på den lokala marknaden, men även på hela Norden. Vi hälsar Johan och hans personal varmt välkommen och ser fram emot att se Jetpak i Luleå utvecklas vidare under Johans ledning", säger Fredrik Sidhagen, VD Jetpak.

För ytterligare information kontakta:

Angelica Zwahlen

Marknadschef, Jetpak

073 368 52 06

Johan Nilsson

VD, Jetpak Luleå

070 331 99 90

Jetpak är det enkla och snabbaste alternativet för prioriterade leveranser dörr till dörr. Vi erbjuder lösningar för både spontana transportbehov och skräddarsydd logistik. Jetpak finns representerade på fler än 140 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland samt sedan 2015 även i Amsterdam, Düsseldorf, Bryssel och London. Din leverans är vår viktigaste och som kund är du alltid prioriterad. Vi är Jetpak – enkla, snabbast & mest precisa. Läs mer på jetpak.se

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.