Följ Jetpak Sverige AB

Jetpaks nya chaufförsapp förenklar kundmötet

Pressmeddelande   •   Nov 03, 2015 08:00 CET

Automatisering och effektivisering står högt på Jetpaks agenda. Sökandet efter nya tekniker för att förbättra och effektivisera olika logistikflöden sker kontinuerligt. Alltid med fokus inställt på bästa tänkbara service åt kunderna och en enkelhet i produktionen. Nu lanserar man Jetpak Drive, en chaufförsapplikation som ska förenkla kundmötet.

Under året har Jetpak tillsammans med sin leverantör Softronic utvecklat en applikation, Jetpak Drive. Appen, som är en del i att effektivisera Jetpaks distributionsflöden, lanserades den 27 oktober i Sverige och inom kort även i övriga nordiska länder. Jetpak tar därmed klivet in i smartphone och applikationssfären. Parallellt utvecklar Jetpak integrerad ruttoptimering och automatiserad aviseringsmöjlighet, för att möta kraven från e-handlare och privatmarknadskunder.

Vi identifierade ett behov av att förenkla användarvänligheten och på så sätt öka effektiviteten i vår slutproduktion (”last mile”). För våra chaufförer innebär det att vi kan erbjuda en mer flexibel lösning och enkelhet vid fördelning av uppdrag i vår lokala budverksamhet. Vi vill även ge våra kunder, framförallt inom e-handel, ett kundmöte i världsklass, samt kunna bygga nya innovativa lösningar i vår produktion vilket vi nu har möjlighet till”, säger Sebastian Leth, Product Manager E-Commerce.

Ett av Jetpaks ledord är enkelhet och det nya gränssnittet kommer reducera antalet kommandon som sker under en leverans. På så sätt kan en mer effektiv distribution uppnås.

”Vi ser fram emot att få effektivare redskap för vår produktion med hjälp av tekniken. Med tanke på nya affärsområden är det viktigt att kunna erbjuda smarta och enkla lösningar för både kunder och förare.”, avslutar Katarina Sundsten-Lindström, IT Chef Jetpak.

Aram Shabani är åkare hos Jetpak och har varit med och utvärderat applikationen under utvecklingen. Han genomförde även premiärleveransen.

”Appen gör att min och mina förares arbetsvardag blir lättare. Vi har fått ett enklare interface att arbeta i. Telefon, GPS och app på ett och samma ställe underlättar så klart och jag behöver färre saker med mig i bilen”, säger Aram.

För ytterligare information kontakta:

Sebastian Leth

Product Manager E-Commerce Distribution & Logistics, Jetpak Group

+46 73 368 52 01

sebastian.leth@jetpak.se


Katarina Sundsten-Lindström

IT Chef Jetpak, Jetpak Group

+46 73 368 53 70

katarina.sundsten-lindstrom@jetpak.se

Angelica Zwahlen

Marknadschef, Jetpak

+46 73 368 52 06

angelica.zwahlen@jetpak.se

Jetpak är det enkla och snabbaste alternativet för prioriterade leveranser dörr till dörr. Vi erbjuder lösningar för både spontana transportbehov och skräddarsydd logistik. Jetpak finns representerade på fler än 140 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Under 2015 har man påbörjat sin Europasatsning och bland annat startat upp verksamhet i Holland, England och Baltikum. Jetpak ägs av Polaris Private Equity och omsättningen 2014 var 800 MSEK. Din leverans är vår viktigaste och som kund är du alltid prioriterad. Vi är Jetpak – enkla, snabbast & mest precisa. Läs mer på www.jetpak.se

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.