Följ Jetpak Sverige AB

Jetpak väljer MEC

Pressmeddelande   •   Mar 24, 2015 12:37 CET

Jetpak väljer MEC som ny mediebyrå.

Efter en mediebyråpitch som genomfördes i februari är det klart att Jetpak nu väljer MEC.

– Det blev en bra start på 2015 när vi fick beskedet att Jetpak valde MEC som samarbetspartner. Vi har redan satt igång arbetet och nu ser vi fram emot ett nära samarbete med Jetpak och deras övriga samarbetspartners, säger Ulrika Anderberg, Client Service Director på MEC.

Jetpak har ett starkt och prisvärt erbjudande som vi vill att marknaden ska känna till och ta nytta av. Vi har höga ambitioner och tydliga mål med vad Jetpaks kommunikation och marknadsföring ska bidra till under året vilket gör vårt jobb väldigt kul, säger Thomas Myrhed, Account Director på MEC.

Angelica Zwahlen, Marknadschef för Jetpak, säger följande om samarbetet.

– Efter en process där vi bjudit in flera byråer var det till slut MEC som presenterade de bästa lösningarna för oss. MEC visade direkt stor förståelse för våra målsättningar, målgrupper och utmaningar. Dessutom presenterade det en arbetsgrupp som kändes som klippt och skuren för oss. Jag ser mycket fram emot vårt samarbete och har höga förväntningar på det vi tillsammans ska åstadkomma.

Jetpak jobbar även med reklambyrån Masscreation och digitalbyrån Apegroup.

Uppdragsgivare - Jetpak

Angelica Zwahlen – Marknadschef

Fredrik Sidhagen – VD

Aron Bodin – Digital Marketing Coordinator

Arbetsgrupp - MEC

Ulrika Anderberg – Client Service Director

Sarah Kullin – Account Director

Thomas Myrhed – Account Director

Jetpak är det enkla och snabbaste alternativet för prioriterade leveranser dörr-till-dörr. Vi erbjuder lösningar för både spontana transportbehov och skräddarsydd logistik. Jetpak finns representerade på fler än 140 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Din leverans är vår viktigaste och som kund är du alltid prioriterad. Vi är Jetpak – enkla, snabbast & mest precisa. Läs mer på www.jetpak.se

MEC (Mediaedge:cia) är ett av världens ledande företag inom medie- och kommunikationsrådgivning. Företaget specialiserar sig på utveckling, koordinering och implementering av lokala, nationella och internationella mediestrategier. Totalt har MEC över 200 kontor i 85 länder. MEC är Nordens och Sveriges största mediebyrå och ägs av brittiska WPP, en av världens största koncerner inom reklam- och kommunikationstjänster. Våra kontor ligger i Stockholm, Göteborg och Malmö. För mer information gå till www.mecglobal.com

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.