Följ Jetpak Sverige AB

Jetpak väljer flygbolaget BRA

Pressmeddelande   •   Okt 30, 2017 14:12 CET

On time in no time - Jetpak tillsammans med BRA.

Samarbetsavtalet omfattar leveranser till alla BRAs inrikes destinationer; Bromma, Göteborg, Malmö, Gotland, Ängelholm, Trollhättan, Halmstad, Kalmar, Ronneby, Växjö, Umeå, Sundsvall, Östersund, och under vintern även Mora.

"Vi valde ett samarbete med BRA då vi med deras punktlighet och fina frekvens på ett kraftfullt sätt kommer att stärka vår expressprodukt, de kommer att hjälpa våra kunder att göra Sverige mindre och snabbare för precisa leveranser, säger Lars Ilskog, Operations Manager", Jetpak.

"Vi är oerhört glada att Jetpak valde BRA för sina expressleveranser. Vi kommer att göra allt vi kan för att fortsätta bästa möjliga leverans varhelst försändelserna ska", säger Camilla Lennhammer hos flygbolaget BRA.

Under sommaren har Jetpak utvärderat BRAs leveranskapacitet vad gäller säkerhet och punktlighet och har nu gått vidare med ett avtal som sträcker sig till och med 2019.

För mer information:

Lars Ilskog, Operations Manager på Jetpak, 0733-68 53 35, Lars.Ilskog@jetpak.se 

Camilla Lennhammer, Produktchef, flygbolaget BRA, 070-606 23 59 camilla.lennhammer@flygbra.se

Jetpak är det enkla och snabbaste alternativet för prioriterade leveranser dörr till dörr. Vi erbjuder lösningar för både spontana transportbehov och skräddarsydd logistik. Jetpak finns representerade på fler än 140 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Under 2015 påbörjades Europasatsningen och nu finns bland annat verksamhet i Holland, Belgien, England, Polen och Baltikum. Jetpak ägs av Polaris Private Equity.

Läs mer på www.jetpak.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.