Följ Jetpak Sverige AB

Jetpak väljer Apegroup som strategisk digital partner

Pressmeddelande   •   Nov 10, 2014 10:00 CET

Uppdraget för Apegroup är att ta ett helhetsgrepp kring Jetpaks digitala närvaro för att
stärka Jetpaks varumärke i transportbranschen.

Jetpak befinner sig i en expansiv fas. Förra året påbörjades arbetet med att se över hela upplevelsen av varumärket. Resultatet ska tillämpas genom hela kundresan och i alla kontaktytor mot kund. Syftet är att stärka företagets position och förenkla tjänsteutbudet. Tillsammans med Apegroup har Jetpak nu lanserat en ny webbplats och påbörjat arbetet med en förenklad bokning.

- Att boka en leverans är för många förknippat med krångliga bokningssystem. Vi vill skapa en upplevelse av att det är enkelt för kunden att boka, planera och ha kontroll på sina leveranser. Vi ser det som en självklarhet att upplevelsen blir den bästa, säger Angelica Zwahlen, marknadschef på Jetpak.

Jetpaks kunders krav på tillgänglighet ökar hela tiden. Målet för samarbetet är att tillsammans skapa branschens enklaste, snabbaste och mest precisa leverans med hjälp av digitala tjänster. En viktig hållplats på den resan är bokningen. I ett första steg realiseras detta genom en omarbetad och förenklad bokning på webben. Webbplatsen lanseras på Jetpaks samtliga marknader och är en första milstolpe på vägen mot enkelhet.

- Det känns spännande att ha fått förtroendet från Jetpak att ta ett strategiskt digitalt helhetsgrepp. Vi är mycket intresserade av transportbranschen som vi ser genomgår en disruptiv fas, där nya sätt att kommunicera och planera transporter av varor påverkar hur kunder beter sig, och därmed också kräver en stor omställning hos företagen, säger Lars Alm, vd på Apegroup.

För mer information kontakta:

Lars Alm, vd Apegroup

lars.alm@apegroup.com

0708-193 609, apegroup.com


Angelica Zwahlen, marknadschef Jetpak

angelica.zwahlen@jetpak.se

073-368 52 06, jetpak.se

Jetpak är det enkla och snabbaste alternativet för prioriterade leveranser dörr-till-dörr. Vi erbjuder lösningar för både spontana transportbehov och skräddarsydd logistik. Jetpak finns representerade på fler än 140 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Din leverans är vår viktigaste och som kund är du alltid prioriterad. Vi är Jetpak – enkla, snabbast & mest precisa. Läs mer på www.jetpak.se

Apegroup är en digital byrå̊ som skapar produkter och tjänster för den mobila användargenerationen. Företaget är idag ledande i Norden och arbetar på uppdrag för McDonald’s, MTGx, ICA, SATS och SAS. 2013 utnämndes Apegroup till Di Gasell, ett pris av Dagens Industri, som delas ut till landets snabbast växande företag. Apegroup har idag 75 anställda på huvudkontoret vid Hornstull i Stockholm

 

Jetpak är det enkla och snabbaste alternativet för prioriterade leveranser dörr-till-dörr. Vi erbjuder lösningar för både spontana transportbehov och skräddarsydd logistik. Jetpak finns representerade på fler än 140 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Din leverans är vår viktigaste och som kund är du alltid prioriterad. Vi är Jetpak – enkla, snabbast & mest precisa.

Läs mer på www.jetpak.se

 

 


Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.