Följ Jetpak Sverige AB

Jetpak stärker nätverket i Europa

Pressmeddelande   •   Dec 13, 2018 09:30 CET

Det belgiska expressleveransföretaget Right Away är nu en del av Jetpak Group och arbetet med att integrera det nya bolaget är i full gång. Förvärvet är en del av Jetpaks strategi att växa vidare och erbjuda högklassiga expressleveranser och logistiklösningar i Europa. Med förvärvet utökar Jetpak sitt nätverk med flertalet flygplatser runt om i hela Europa till att nu vara över 170 destinationer.

Under hösten införlivades Righ Away i Jetpak Group. Företaget, baserade på Bryssels flygplats, har mångårig erfarenhet inom flygbaserade expressleveranser och logistiklösningar, med ett starkt nätverk inom Europa och förbindelser i hela världen.

”Vi är otroligt glada att Right Away numera är en del av Jetpakfamiljen. Förutom att vårt nätverk växer får vi även erfarna medarbetare med kompetens att möta våra kunders behov och erbjuda lösningar för tidskritiska expressleveranser i Europa och till och från Norden.” berättar Kenneth Marx, CEO, Jetpak Group.

Utöver rena expressleveranser i Europa kommer Jetpak i Belgien även erbjuda globala expressfraktmöjligheter. Övriga tjänster inkluderar ombordkurier, temperaturkänsliga leveranser, möjligheter att transportera överdimensionerade och tunga försändelser samt farligt gods.

”Att bli en del av Jetpak var ett självklart val” berättar Peter Allard, CEO, Right Away. ”Jetpak är kända för sin oöverträffade kvalitet och erbjudande inom express och same-day segmentet, något som vi är väldigt glada att numera vara en del av och vidareutveckla” fortsätter Peter Allard.

”Vårt erbjudande till marknaden blir mycket starkt och vi ser fram emot att hjälpa båda våra befintliga och nya kunder med de bästa expresslösningarna” avslutar Kenneth Marx.

Några av de nya destinationerna som blir en del av nätverket är: Madrid, Barcelona, Malaga, Alicante, Lissabon, Porto, Rom, Milano, Bologna, Paris, Bordeaux, Marseille, Toulouse, Genève, Budapest och Zagreb.

Jetpak är det enkla och snabbaste alternativet för prioriterade leveranser dörr till dörr. Vi erbjuder lösningar för både spontana transportbehov och skräddarsydd logistik. Jetpak finns representerade på fler än 170 orter runt om i Norden och Europa. Under 2015 påbörjade man sin europasatsning och bland annat startat upp verksamhet i Holland, England, Baltikum, Polen och från 2018 även i Belgien. Jetpak är listade på Nasdaq First North Premier. Din leverans är vår viktigaste och som kund är du alltid prioriterad. Vi är Jetpak – enkla, snabbast & mest precisa. Läs mer på www.jetpak.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.