Följ Jetpak Sverige AB

Jetpak satsar på Europa och sänker priserna med upp till 35 %.

Pressmeddelande   •   Apr 16, 2015 08:01 CEST

Jetpak är det enkla alternativet för snabba och precisa transporter inom Sverige, Norden och Europa. Som ett steg i en större satsning väljer Jetpak att anpassa priserna mot Europa, allt för att skapa ett mer komplett och enkelt erbjudande för sina kunder. Som mest handlar det om prissänkning på 35 % på vissa destinationer.

Under våren har Jetpak öppnat upp destinationerna Amsterdam, Düsseldorf och Bryssel i egen regi. Nästa steg i Europasatsningen är att Jetpak per 1 april har lanserat en ny prislista med lägre priser för försändelser till Europa.

– Detta är ytterligare en satsning på Europa där vi marknadsanpassar våra priser för att blir ett mer konkurrenskraftigt alternativ för våra kunder när det gäller snabba expresstransporter till Europa. Våra kunder ska kunna räkna med ett bra erbjudande vare sig det gäller ett lokalt bud, en flygtransport till Norrland eller en expressförsändelse till Europa, säger Mona Wågberg, Nordisk säljchef på Jetpak.

Prisjusteringen gäller för samma och nästa-dag tjänster för destinationer i Europa. För mer information besök jetpak.se.

 

Kontaktpersoner:

Mona Wågberg, Nordisk säljchef

+46 733 68 52 29

mona.wagberg@jetpak.se

Angelica Zwahlen, Marknadschef/Presskontakt

+46 733 68 52 06

angelica.zwahlen@jetpak.se

Jetpak är det enkla och snabbaste alternativet för prioriterade leveranser dörr till dörr. Vi erbjuder lösningar för både spontana transportbehov och skräddarsydd logistik. Jetpak finns representerade på fler än 140 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland samt sedan 2015 även i Amsterdam, Düsseldorf och Bryssel. Din leverans är vår viktigaste och som kund är du alltid prioriterad. Vi är Jetpak – enkla, snabbast & mest precisa. Läs mer på www.jetpak.se

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.