Följ Jetpak Sverige AB

Jetpak Ronneby årets franchisetagare 2015

Pressmeddelande   •   Sep 23, 2016 07:00 CEST

På bilden Patrik Nilsson och Ted Lilja

Det blev Jetpak Ronneby som kammade hem utmärkelsen Årets Jetpak franchisetagare 2015. Verksamheten i Ronneby drivs av Patrik Nilsson med personal. Priset delades ut i samband med Jetpaks årliga ERFA-dagar som i år gick av stapeln i Köpenhamn. Här samlades franchisetagare för Jetpak i Sverige, Norge och Danmark och utbytte erfarenheter.

Det känns mycket bra att bli uppskattad för det arbete vi utför här i Ronneby och i Blekinge, hela verksamheten blir sporrad till att göra det ännu bättre! Vi tackar Jetpaks organisation och alla Jetpak kollegor runt om i landet och hoppas på ett fortsatt bra samarbete”, säger Patrik Nilsson, VD Jetpak Ronneby och Jetpak Blekinge.

Kriterierna för Årets Jetpak franchisetagare är:

  • ­Att utveckla företaget och skapa tillväxt
  • ­För att fullfölja engagerade marknadsföringsaktiviteter och säljinsatser
  • ­För att bidra positivt till franchisekonceptet och kedjan

Jetpak Ronneby har på ett föredömligt sätt representerat Jetpak som varumärke i Karlskrona HK`S Nätverk, här har nya kontakter, samarbetspartners och affärsrelationer funnit en helt ny plattform. Sponsringen har under senaste året utökats till ett mer omfattande samarbete. Detta samarbete omfattas av Puckleverans med inledande "Jetpak-film" på jumbotronen, Powerbreak samt Rullande Jetpak-logga på Jumbotronen. Vår största utmaning i Ronneby och Blekinge var att öka kännedomen om Jetpak och våra produkter samt tjänster, vilket de på ett framträdande sätt har lyckats med via detta nätverk”.

Jetpak Ronneby utses till Årets Jetpak franchisetagare 2015 eftersom de är ett utmärkt föredöme för varumärket Jetpak. Vi önskar Patrik och hans medarbetare ett stort grattis. De är mycket värda denna utmärkelse”, säger Steve Carlsson, Local Courier & Distribution Manager, Jetpak Group.

För mer information kontakta:

Steve Carlsson

Local Courier & Distribution Manager

+46 73 368 53 55

steve.carlsson@jetpak.se


Angelica Zwahlen

Marketing Manager

+46 73 368 52 06

angelica.zwahlen@jetpak.se

Jetpak är det enkla och snabbaste alternativet för prioriterade leveranser dörr till dörr. Vi erbjuder lösningar för både spontana transportbehov och skräddarsydd logistik. Jetpak finns representerade på fler än 140 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Under 2015 har man påbörjat sin Europasatsning och bland annat startat upp verksamhet i Holland, England och Baltikum. Jetpak ägs av Polaris Private Equity och omsättningen 2014 var 800 MSEK. Din leverans är vår viktigaste och som kund är du alltid prioriterad. Vi är Jetpak – enkla, snabbast & mest precisa. Läs mer på www.jetpak.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.