Följ Jetpak Sverige AB

Jetpak öppnade Malmö Sturup flygplats för flygtransporter den 1 mars 2017

Pressmeddelande   •   Mar 06, 2017 15:46 CET

I samarbete med Menzies Aviation och tillgängliga flygbolag, erbjuder Jetpak en fullständig transportlösning till och från Malmö Sturup. Syftet med att Jetpak öppnar i Malmö är för att stärka transportalternativ till och från området.

Jetpak har sedan tidigare haft en närvaro i Malmö, men nu gör man en ordentlig nysatsning i samband med att kunder önskade snabbare transportalternativ.

”Det känns otroligt kul att nu lokalt kunna erbjuda våra kunder den absolut bäst kundanpassade transportlösningen. Vi har nu möjlighet att ge ännu snabbare transportalternativ till våra kunder. Oavsett om behovet gäller flyg eller vägtransport.” säger Lisette Hallström, Station Manager, Jetpak Malmö AB.

”Nästa steg är att utöka trafiken ytterligare i hela västra Sverige genom att öppna trafik till och från Bromma, detta hoppas jag vi skall uppnå tillsammans med parter inom Bromma navet innan sommaren.” säger Lars Ilskog Operations Manager, Jetpak Sverige AB.


Läs mer om våra tjänster på www.jetpak.se

Mer information:

Lisette Hallström
Station Manager
Jetpak Malmö AB
+46 733 685 274
lisette.hallstrom@jetpak.se

Lars Ilskog
Operations Manager
Jetpak Sverige AB
+46 733685335
lars.ilskog@jetpak.se

Jetpak är det enkla och snabbaste alternativet för prioriterade leveranser dörr till dörr. Vi erbjuder lösningar för både spontana transportbehov och skräddarsydd logistik. Jetpak finns representerade på fler än 140 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Under 2015 har man påbörjat sin Europasatsning och bland annat startat upp verksamhet i Holland, England och Baltikum. Jetpak ägs av Polaris Private Equity och omsättningen 2014 var 800 MSEK. Din leverans är vår viktigaste och som kund är du alltid prioriterad. Vi är Jetpak – enkla, snabbast & mest precisa. Läs mer på www.jetpak.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.