Följ Jetpak Sverige AB

Jetpak och Media Markt tecknar avtal gällande hemleveranser och installationer

Pressmeddelande   •   Sep 21, 2015 15:00 CEST

Avtalet mellan Jetpak och Media Markt rör varuhusen i Högsbo, Bäckebol och Torpavallen och innefattar såväl hemleveranser, montering och installation av allt ifrån vitvaror till hemmabiosystem. Med det nya avtalet erbjuder Media Markts sina kunder möjligheten att få sina varor hemlevererade och installerade inom 24 timmar.

– Avtalet med Jetpak tecknades i juli och avser till en början tre varuhus i Göteborgsregionen. Vår förhoppning är att vi genom samarbetet ska kunna ger våra kunder en shoppingupplevelse som sträcker sig hela vägen från besluts- och köpprocessen till installationen hemma, säger Michell Chamoun, VD på Media Markt Högsbo.

Samarbetsavtalet med Media Markt innebär att Jetpak erbjuder både hemleverans, montering och installation inom loppet av 24 timmar, alla dagar i veckan. Samarbetet gäller initialt Media Markt-varuhusen i Högsbo, Bäckebol och Torpavallen.

 – Vi tycker det är oerhört spännande att få hantera alla hemleveranser för Media Markts kunder. Vi har påbörjat vårt samarbete i Göteborgsregionen med de tre stora varuhusen som finns etablerade där. Detta tror vi bara är början på ett större samarbete på fler orter runt om i Sverige där Media Markts kunder har högt ställda krav på sina hemleveranser. Det ska bli väldigt roligt att följa denna utveckling, säger Mona Wågberg Nordisk försäljningschef Jetpak

 

För ytterligare information kontakta:

Mona Wågberg, Nordisk försäljningschef Jetpak
+46 73 368 52 29  
mona.wagberg@jetpak.se

Michell Chamoun, Media Markt Högsbo
+46 73 209 05 37
chamoun@mediamarkt.se

Jetpak är det enkla och snabbaste alternativet för prioriterade leveranser dörr till dörr. Vi erbjuder lösningar för både spontana transportbehov och skräddarsydd logistik. Jetpak finns representerade på fler än 140 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Under 2015 har man påbörjat sin Europasatsning och bland annat startat upp verksamhet i Holland, England och Baltikum. Jetpak ägs av Polaris Private Equity och omsättningen 2014 var 800 MSEK. Din leverans är vår viktigaste och som kund är du alltid prioriterad. Vi är Jetpak – enkla, snabbast & mest precisa. Läs mer på www.jetpak.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.