Följ Jetpak Sverige AB

Jetpak ihop med Zoovillage når halva Sverige på samma dag

Pressmeddelande   •   Apr 02, 2013 09:15 CEST

Ett populärt samtalsämne idag är att man spar tid genom att handla på nätet, men så är oftast inte fallet. Vanligtvis levereras varor till utlämningsställen på 1- 3 dagar. Tjänsten från Zoovillage, som kostar 95 kr, löser detta genom snabb dagsleverans till arbetet eller hemmet.

”Trenden inom e-handel går idag mot allt snabbare leveranser, högre krav på flexibilitet och leverans till dörren. Det kan vi erbjuda med vårt unika nätverk för expressleveranser inom Norden, säger Fredrik Sidhagen, VD på Jetpak Sverige AB.

Initiativet till samarbetet grundas i ökad efterfrågan på att få leverans samma dag, högre servicegrad och möjligheten att ta näthandeln till helt nya nivåer.

”Dagens konsument kräver att allt ska gå snabbt och nu kan vi möta de kraven", säger Pekka Östman, CFO Zoovillage AB. 

Tjänsten kommer att finnas tillgänglig från och med den 4 april.

 

Kontaktpersoner:

David Florin, Marknadskoordinator Zoovillage AB

Telefon: 073-368 15 59

E-post: david.florin@zoovillage.com

 

Angelica Zwahlen, Marknadschef Jetpak Sverige AB

Telefon: 073-368 52 06

E-post: angelica.zwahlen@jetpak.se

Zoovillage.com grundades 1998 och var då ett av de allra första klädföretagen på Internet. Zoovillage erbjuder över 200 varumärken från hela världen. Ambitionen är att vara en lättillgänglig, dygnet runt-öppen butik för märkeskläder, oavsett var våra kunder befinner sig. Läs mer på www.zoovillage.com

Jetpak-gruppen erbjuder Nordens snabbaste dörr till dörr-leveranser med fokus på 0-12 timmar. Tjänsterna täcker dels spontana behov av snabba bud- och flygtransporter, dels skräddarsydda distributions- och logistiklösningar. Verksamheten bedrivs genom såväl egen organisation som tillsammans med franchisetagare och agenter i Sverige, Danmark, Norge och Finland. Jetpak finns på fler än 140 orter i Norden, använder 700 bilar och 3 800 flygavgångar per dygn. Läs mer på www.jetpak.se

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.