Följ Jetpak Sverige AB

Jetpak hjälper e-handlare att förlänga julhandeln

Pressmeddelande   •   Dec 17, 2014 08:00 CET

I en tid fylld av julstress föredrar många svenska julshoppare att handla enkelt och bekvämt på nätet. Men ska du få dina paket i tid till julafton måste du oftast vara ute i god tid. Många nätshoppare gillar tanken att få välja mellan flera olika leveranssätt och att få sina julklappar levererade hem till dörren. Zoovillage erbjuder nu som första e-handlare kunderna i Stockholm, Göteborg och Malmö att få sina varor levererade hem till dörren redan samma kväll. Leveransen sköter Jetpak.

– Trenden inom e-handel går mot allt snabbare leveranser, högre krav på flexibilitet och leverans till dörren. Zoovillage tror att snabba leveranser är en del av e-handeln, det gör vi med. Det är roligt att komma igång och visa vad leveranser ska handla om. I dagarna lanserade Zoovillage möjligheten att tillsammans med Jetpak få varorna levererade hem till dörren samma kväll. Vi är redo att utmana e-handeln med leveranser hela vägen fram till jul, säger Fredrik Sidhagen, vd på Jetpak Sverige AB.

Många förknippar att handla på nätet med enkelt och bekvämt, men ska du få dina paket i tid till julafton måste du ofta vara ute i god tid. Hos många e-handlare är det redan nu försent att göra sin beställning. Hos Zoovillage kan du beställa dina paket så sent som den 23/12 och få dem levererade hem samma kväll av Jetpak.

Mattias Yorke från Stockholm har handlat på zoovillage.com och utnyttjat erbjudandet om hemleverans samma kväll. Mattias är övertygad om att hemleveranser på tider när det passar mottagaren själv, kommer ta ordentlig fart. Han är inte heller sen med att säga att han kommer rekommendera tjänsten till andra.

– Det var kallt och jag behövde en jacka, då kändes det här som ett bra alternativ. Jag satt hemma och väntade en hel dag på en TV i förra veckan. Det här var mycket smidigare, säger Mattias Yorke.

Erbjudandet om gratis samma dag hemleverans gäller för alla Zoovillage kunder som bor i postnummer Stockholm, Göteborg och Malmö och som handlar för ett visst belopp. (Ordinarie pris 99 kronor.) Beställ före klockan 14 och få hemleverans samma kväll (levereras mellan klockan 17-22). Gäller endast vardagar.

För mer information, kontakta:

Angelica Zwahlen, marknadschef Jetpak

angelica.zwahlen@jetpak.se

073-368 52 06, jetpak.se

Jetpak är det enkla och snabbaste alternativet för prioriterade leveranser dörr till dörr. Vi erbjuder lösningar för både spontana transportbehov och skräddarsydd logistik. Jetpak finns representerade på fler än 140 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Din leverans är vår viktigaste och som kund är du alltid prioriterad. Vi är Jetpak – enkla, snabbast & mest precisa. Läs mer på www.jetpak.se

Zoovillage.com grundades 1998 och var då ett av de allra första klädföretagen på Internet. Zoovillage erbjuder över 200 varumärken från hela världen. Ambitionen är att vara en lättillgänglig, dygnet runt-öppen butik för märkeskläder, oavsett var våra kunder befinner sig. Läs mer på www.zoovillage.com

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.