Följ Jetpak Sverige AB

Jetpak Group ingår samarbete med Scandinavian Airlines System (SAS)

Pressmeddelande   •   Apr 11, 2016 14:05 CEST

SAS har från och med den 1 mars 2016 gett Jetpak i uppdrag att ta hand om samtliga leveranser av försenade resväskor i Sverige och Norge. Samarbetet inkluderar även leveranser av resväskor i Danmark med start 1 maj 2016.

I samarbete med SAS erbjuder Jetpak en fullständig transportlösning som innefattar kundkontakten och slutleveransen till kund.Genom detta samarbete stärker Jetpak ytterligare sin närvaro på de Nordiska flygplatserna samt sin position som en helhetsleverantör åt kunder och samarbetspartners.

”Vi är väldigt stolta över att vi har fått ett utökat förtroende från SAS, där vårt gemensamma mål är att leverera ett kundmöte i världsklass!” säger Mona Wågberg, Group Sales Director, Jetpak Group

Läs mer om våra tjänster på www.jetpak.se

Mona P. Wågberg

Group Sales Director

+46 733 685 229

mona.wagberg@jetpak.se


Susanne Lundqvist

Purchasing Manager

+46 709 975 582

susanne.lundqvist@sas.se

Jetpak är det enkla och snabbaste alternativet för prioriterade leveranser dörr till dörr. Vi erbjuder lösningar för både spontana transportbehov och skräddarsydd logistik. Jetpak finns representerade på fler än 140 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Under 2015 har man påbörjat sin Europasatsning och bland annat startat upp verksamhet i Holland, England och Baltikum. Jetpak ägs av Polaris Private Equity och omsättningen 2014 var 800 MSEK. Din leverans är vår viktigaste och som kund är du alltid prioriterad. Vi är Jetpak – enkla, snabbast & mest precisa. Läs mer på www.jetpak.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.