Följ Jetpak Sverige AB

​Jetpak gör årets tråkigaste kampanj

Pressmeddelande   •   Maj 19, 2016 07:00 CEST

Det är fruktansvärt tråkigt att tvingas vänta på leveranser. Nu lanserar Jetpak ”Tålamodsexperimentet”, en sajt där besökaren testar hur länge de orkar titta på torkande färg och blomkrukor som i realtid vänder sig mot solen. Kampanjen är framtagen av Masscreation och är ett led i Jetpaks punktlighetslöfte som började kommuniceras förra året.

Med budskap som ”8.15 - Inte någon gång mellan 8 och 15” relanserade Jetpak sig förra året. Punktligheten är också temat på uppföljningskampanjen, fast med trist tvist.

-”Folk är trötta på leveranser och hantverkare som tvingar dem att sitta hemma ochvänta”, säger Angelica Zwahlen, Campaign Manager på Jetpak.

På sajten ”Tålamodsexperimentet” kan besökare se riktigt långtråkiga filmer. I de timslånga filmerna kan man se färg som torkar, blommor som vänder sig mot solen och timglas som rinner. Till detta en timer som räknar tid och tålamod.

-”Vår spaning är att tålamodet aldrig har varit så lågt som nu, när vi kan förströ oss så fort dötid uppstår”, säger Andreas Hogby, Planner på Masscreation.

Som indragare till långfilmerna har man skapat filmtrailers som lovar mer än vad filmerna kan leverera. Som prerolls på You Tube lockar man tittaren att se skräckfilmen ”House of the drying paint”, katastrofilmen ”Dull Impact” och den romantiska komedin ”The turning flower”.

-”Vi fokuserar på programmatiska köp av rörligt och display för att driva räckvidd och engagemang i segment och målgrupper som har stor nytta av Jetpaks tjänster”, säger Thomas Myrhed på MEC.

-”Det kan låta konstigt, men det har varit svinroligt att göra tråkiga grejer. Jetpak är verkligen modiga som vågar ta sin kommunikation så här långt”, säger Henrik Levahn, kreativ strateg på Masscreation.


Arbetsgrupp Masscreation:

Henrik Levahn, kreativ strateg

Andreas Hogby, planner

Henrik Ljungström, copywriter

Jörgen Lindqvist, AD

Johannes Björklund, filmskapare

Danial Namousi, digital utvecklare

Helena Rutberg, produktionsledare


Jetpak

Angelica Zwahlen, Campaign Manager

Tiina Grönroos, Customer Experience Manager


Mediabyrå MEC

Thomas Myrhed


För ytterligare information kontakta:

Henrik Levahn, 070-052 89 63

Angelica Zwahlen, 073- 368 52 06 

Jetpak är det enkla och snabbaste alternativet för prioriterade leveranser dörr till dörr. Vi erbjuder lösningar för både spontana transportbehov och skräddarsydd logistik. Jetpak finns representerade på fler än 140 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Under 2015 har man påbörjat sin Europasatsning och bland annat startat upp verksamhet i Holland, England och Baltikum. Jetpak ägs av Polaris Private Equity och omsättningen 2014 var 800 MSEK. Din leverans är vår viktigaste och som kund är du alltid prioriterad. Vi är Jetpak – enkla, snabbast & mest precisa. Läs mer på www.jetpak.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.