Följ Jetpak Sverige AB

Jetpak flyttar huvudkontoret till Arenastaden, Solna

Pressmeddelande   •   Okt 07, 2013 11:00 CEST

Den 7 oktober 2013 flyttar Jetpak huvudkontoret och Jetpak Stockholms verksamhet till Gårdsvägen 8 i Solna. Flytten är ett steg att skapa en modern och flexibel verksamhet som på bästa sätt stödjer företagets mål och vision.

Nu går flyttlasset, den 7 oktober 2013 flyttar Jetpak till ny adress och nyrenoverade lokaler på Gårdsvägen 8, mitt i Solnas hetaste och mest expansiva stadsdel,
Arenastaden. Under flera månader har det nya kontoret färdigställts med syftet
att skapa en flexibel, enkel och kreativ företagsmiljö.

– I de nya lokalerna får vi en bättre arbetsmiljö för våra anställda samtidigt som verksamheten kan bedrivas på ett mer effektivt sätt med närheten till E4:an och Arlanda. Vi ser även stora fördelar i att vara etablerade i en växande och levande stadsdel, säger Fredrik Sidhagen, VD Jetpak Sverige.

Jetpaks nya adress är:

Besöksadress - Gårdsvägen 8, 169 70 Solna

Postadress - Box 3009, 169 03 Solna

 

Kontaktpersoner:

Angelica Zwahlen, Marknadschef Jetpak Sverige AB

Telefon: 073-368 52 06

E-post: angelica.zwahlen@jetpak.se


Fredrik Sidhagen, VD Jetpak Sverige

Telefon: 073-368 53 06

E-post: fredrik.sidhagen@jetpak.se

 

Jetpak erbjuder snabba och säkra transporter dörr till dörr med leverans inom 60 minuter i staden, inom några timmar med regionala marktransporter samt snabba flygförsändelser inrikes och utrikes.

Tjänsterna täcker dels spontana behov av lokala bud, regionala marktransporter, flygtransporter inrikes, utrikes och avancerad distributions- och logistiklösningar.

Verksamheten har en unik IT-lösning och över 30-års erfarenhet som bedrivs genom såväl egen organisation som tillsammans med franchisetagare och agenter i Sverige, Danmark, Norge, Finland och Estland. Jetpak finns på fler än 140 orter, använder 700 bilar och 3 800 flygavgångar per dygn.

Inom Jetpak gruppen arbetar 225 personer och genom franchises och agenter är det 1500 personer som är engagerade i Jetpaks nätverk.


Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.