Följ Jetpak Sverige AB

Jetpak etablerar huvudkontor på Stockholm Arlanda Airport i nya Office One

Pressmeddelande   •   Maj 14, 2019 08:42 CEST

Office One är ett nytt kontorshus med ett mycket centralt läge på flygplatsen, alldeles intill SkyCity och terminalerna. Byggnaden är ritad av Sandellsandberg Arkitekter, inrymmer 15 000 kvadratmeter kontorsyta på 10 våningar och är utformad för maximal effektivitet och minimal energiförbrukning.

- Vår flytt till Arlanda och Office One är ett viktigt steg för att komma närmare vår kärnverksamhet, och för att stärka våra relationer med kunder och leverantörer. Det är också en viktig del i vår europeiska expansion och internationalisering av vår affärsverksamhet. säger Kenneth Marx, VD på Jetpak.

Stockholm Arlanda Airport ska bli den ledande flygplatsen i Norden. Utveckling och byggnation sker i snabb takt – och samtidigt som Swedavia rustar för framtidens resande växer en hållbar stad fram, med en levande stadskärna för handel, kreativitet, möten och arbete.

Vi är naturligtvis mycket glada att Jetpak och därmed ytterligare en hyresgäst väljer Office One, som är en unik mötesplats med närhet till hela världen genom läget på Stockholm Arlanda Airport. Flexibla kontorslösningar i kombination med effektiva kommunikationer är något som efterfrågas allt mer, säger Karl Wistrand, vice vd Swedavia och tillförordnad direktör för koncernenheten Anläggning och system.

Jetpak flyttar in i Office One 1 januari 2020.

För mer information, kontakta Jetpaks pressansvariga Stein Eidsvåg. Kontaktinformation på jetpak.se. 

Jetpak är det enkla och snabbaste alternativet för prioriterade leveranser dörr till dörr. Vi erbjuder lösningar för både spontana transportbehov och skräddarsydd logistik. Jetpak finns representerade på fler än 170 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland och med tillgång till mer än 4000 flygavgångar dagligen. Under 2015 påbörjades Jetpaks Europasatsning, nu med uppstartade verksamheter i Holland, England, Baltikum och senast i Belgien. Jetpak är sedan december 2018 noterat på Nasdaq First North Premier. Din leverans är vår viktigaste och som kund är du alltid prioriterad. Vi är Jetpak – enkla, snabbast & mest precisa. Läs mer på www.jetpak.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.