Följ Jetpak Sverige AB

Jetpak ekspanderer ind i Baltikum

Pressmeddelande   •   Sep 29, 2015 07:00 CEST

Efter en vellykket ekspansion til Holland og Storbritannien går Jetpak nu ind i Baltikum.

Den nye service i Riga, Talin og Vilnius er et vigtigt skridt i Jetpaks fokus på at blive en endnu stærkere transportudbyder, ikke blot i Norden, men i Europa.

I september knyttede Jetpak lufthavnene i Riga og Vilnius til det allerede omfattende netværk. Dette vil få stor indvirkning på levering af transportydelser mellem de baltiske lande og de nordiske lande, samt resten af Europa.

Jetpak begyndte allerede at operere i de baltiske lande i 2011, men hidtil har transport kun været en mulighed til Talin. Den nye import og eksport service til både Estland, Letland og Litauen, og er et vigtigt skridt i Jetpaks fokus på at blive en endnu stærkere logistisk udbyder, ikke blot i Norden, men i Europa.

Jetpak er den enkle og hurtigste løsning for prioriterede leveringer dør til dør. Vi har løsninger til både spontane transportbehov og skræddersyet logistik. Jetpak er repræsenteret i mere end 140 steder i Danmark, Sverige, Norge, og Finland, og siden 2015 også i Benelux og Storbritannien. 

Din levering er vores vigtigste prioritet og som kunde er du altid prioritet. Vi er Jetpak - enkle, hurtigst og mest præcise. Læs mere om www.jetpak.dk

Jetpak ejes af Polaris Private Equity.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.