Följ Jetpak Sverige AB

Jetpak byter franchise-tagare i Kalmar

Pressmeddelande   •   Sep 12, 2019 09:28 CEST

Jetpaks nya team för Kalmar.

Sedan den 6:e september har Ostkustens transportservice AB övertagit franchiserättigheterna för Jetpak i Kalmar från vår tidigare samarbetspartner.

Ostkustens transportservice AB är sedan flera år etablerad som franchisetagare för Jetpak i Oskarshamn.

”Förändring vi gör i Kalmar län är en ren konsolidering av vårt nätverk, vi ser en tillväxt i området och genom att använda en och samma franchisetagare så kommer detta hjälpa oss att skapa nya möjligheter för våra kunder men även ge oss skalfördelar inom administration och trafikledning.” säger Christoffer Ambjörnsson, Franchise manager på Jetpak.

All service fortsätter som vanligt; snabbt, precist och säkert, och adressen är densamma.

Jetpak är det enkla och snabbaste alternativet för prioriterade leveranser dörr till dörr. Vi erbjuder lösningar för både spontana transportbehov och skräddarsydd logistik. Jetpak finns representerade på fler än 150 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Under 2015 har man påbörjat sin Europasatsning och bland annat startat upp verksamhet i Holland, England och Baltikum. Jetpak ägs av Polaris Private Equity. Din leverans är vår viktigaste och som kund är du alltid prioriterad. Vi är Jetpak – enkla, snabbast & mest precisa. Läs mer på www.jetpak.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.