Följ Jetpak Sverige AB

Daniel Åberg ny verksamhetschef för Jetpak Stockholm

Pressmeddelande   •   Dec 10, 2014 12:53 CET

Daniel Åberg har tillträtt tjänsten som ny verksamhetschef för Jetpak Stockholm och kommer ingå i den svenska ledningsgruppen. Daniel kommer närmast från MLT Uppsala där han var affärsområdeschef bud och distribution.

Daniel har en gedigen bakgrund från transport- och budbranschen. Förutom 10 år på MLT har Daniel tidigare arbetat med kundtjänst och försäljning på Jetpak och innan dess i olika roller på Adena Pickos.

- Jetpak har höga ambitioner, med tydliga tillväxtmål för sin Stockholms verksamhet. Det är en spännande utmaning som jag nu antar säger Daniel Åberg, verksamhetschef för Jetpak Stockholm.

 

För ytterligare information kontakta:

Angelica Zwahlen

Marknadschef Jetpak Sverige AB

+46 733 68 52 06

angelica.zwahlen@jetpak.se

Jetpak är det enkla och snabbaste alternativet för prioriterade leveranser dörr-till-dörr. Vi erbjuder lösningar för både spontana transportbehov och skräddarsydd logistik. Jetpak finns representerade på fler än 140 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Din leverans är vår viktigaste och som kund är du alltid prioriterad. Vi är Jetpak – enkla, snabbast & mest precisa.

Läs mer på www.jetpak.se

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.