Följ Jetpak Sverige AB

Jetpak belönar punktliga löpare

Nyhet   •   Nov 08, 2014 12:32 CET

Inför löpartävlingen Tunnel Run har Jetpak startat ”Punktlighetsloppet”, en tävling som inte belönar den som springer snabbast, utan den som springer just punktligast. Detta för att tala om att Jetpak är Nordens punktligaste budfirma.

Den 22 november invigs Norra Länken i Stockholm med löpartävlingen ”Tunnel Run”. Motionsloppet är sedan länge fulltecknat och kommer ha över 42 000 deltagare springandes en mil i den nya tunneln i norra Stockholm.

Jetpak säger sig vara nordens punktligaste budfirma.Eller som de säger; ”9.15 inte någon gång mellan 9 och 15”. Nu har man skapat Punktlighetsloppet, en tävling i tävlingen. Punktlighetloppet är precis vad det heter - en tävling där deltagarna får ange sin sluttid innan loppet och de som prickar sin tid bäst vinner.

Första- och andrapriset är en övernattning på valfritt Scandic Hotel i Norden och de 20efterföljande vinner en plats Lidingöloppet. Gissa din tid - Tävla här!  Eller besök Jetpaks facebooksida.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.