Följ Jetpak Sverige AB

Nya franchisetagare i Sundsvall och Örnsköldsvik

Pressmeddelande   •   Mar 01, 2016 10:35 CET

Vi är glada att få meddela att vi har nya franchisetagare i Sundsvall och Örnsköldsvik. Från den 1 mars är det Thomas Aune och Joakim Claesson som tagit över Jetpak Sundsvall. Tord Sandin med personal kommer från och med 1 mars driva Jetpak Örnsköldsvik. Vi hälsar Thomas, Joakim och Tord med respektive team varmt välkomna.

”Det känns otroligt stimulerande att få göra en nystart för Jetpak i området och mitt främsta mål är att genom företagsbesök, olika evenemang, sociala medier osv, berätta för företagarna i Örnsköldsvik att vi finns och representerar det vassaste som finns i branschen. Vårt främsta mål är att våra kunder i alla lägen ska lita på att vi håller det vi lovat, vi kan också med stolthet lova att vi arbetar enligt ”Fair Transport”, att vi kör trafiksäkert, klimatsmart och tar ansvar”, säger Tord Sandin, VD Jetpak Örnsköldsvik.

”Med Jetpaks starka varumärke och organisation i ryggen tillsammans med våra idéer om den lokala marknaden så kommer vi kunna uppnå en kvalitet och kundnytta på våra tjänster som inte många andra aktörer kan erbjuda för tillfället”, säger Joakim Claesson, Ekonomiansvarig Jetpak Sundsvall. Thomas Aune, VD Jetpak Sundsvall fyller i, ”Att få denna affärsmöjlighet med Jetpak kommer bli otroligt stimulerande och intressant då varumärket är etablerat och känt”.

”Motorn i vår verksamhet är franchisetagaren. Det är det som är Jetpaks styrka, vi är lokala, men ändå Nordiska. Detta gör oss till experter både på den lokala marknaden, men inte minst, även den Nordiska. Vi hälsar Thomas & Joakim i Sundsvall med personal samt Tord och hans personal i Örnsköldsvik varmt välkomna och ser fram emot utvecklingen av dessa orter under deras ledning", säger Steve Carlson, Director Local Courier & Distribution Jetpak.


För ytterligare information kontakta:

Steve Carlson

Director Local Courier and Distribution

073 368 53 55

Tord Sandin

VD, Jetpak Örnsköldsvik

070 672 50 00

Thomas Aune

VD, Jetpak Sundsvall
070 266 64 52

Jetpak är det enkla och snabbaste alternativet för prioriterade leveranser dörr till dörr. Vi erbjuder lösningar för både spontana transportbehov och skräddarsydd logistik. Jetpak finns representerade på fler än 140 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Under 2015 har man påbörjat sin Europasatsning och bland annat startat upp verksamhet i Holland, England och Baltikum. Jetpak ägs av Polaris Private Equity och omsättningen 2014 var 800 MSEK. Din leverans är vår viktigaste och som kund är du alltid prioriterad. Vi är Jetpak – enkla, snabbast & mest precisa. Läs mer på www.jetpak.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.