Följ Jetpak Sverige AB

Nu rullar Jetpaks cykelbud på gatorna i Göteborg city

Pressmeddelande   •   Feb 19, 2014 09:05 CET

I och med lanseringen av cykelbud inom Göteborg city kan Jetpak nu erbjuda kunderna både det snabbaste och bästa miljöalternativet när man behöver skicka något inom Göteborg city.

”För snabba leveranser inom Göteborg city är vårt bud på cykel det perfekta valet. Det är ett prisvärt alternativ som också är snällt mot miljön, säger Lennart Engdahl, Verksamhetschef Jetpak Göteborg.

Snabba och pålitliga cykelbud är viktigt när det är bråttom. Med Jetpak levereras dina bud alltid av snabba cyklister och skickliga förare. Från 80 kr levererar våra cykelbud paket och dokument inom Göteborg city. Stor eller tung leverans? Det fixar vi med våra Jetpak bilar och lastbilar. Du bestämmer när ditt bud ska vara framme.

Kontaktpersoner:

Angelica Zwahlen, Marknadschef Jetpak Sverige AB

Telefon: 073-368 52 06

E-post: angelica.zwahlen@jetpak.se


Lennart Engdahl, Verksamhetschef Jetpak Göteborg

Telefon: 073-368 52 73

E-post: lennart.engdahl@jetpak.se

 

Jetpak erbjuder snabba och säkra transporter dörr till dörr med leverans inom 60 minuter i staden, inom några timmar med regionala marktransporter samt snabba flygförsändelser inrikes och utrikes.

Tjänsterna täcker dels spontana behov av lokala bud, regionala marktransporter, flygtransporter inrikes, utrikes och avancerad distributions- och logistiklösningar.

Verksamheten har en unik IT-lösning och över 30-års erfarenhet som bedrivs genom såväl egen organisation som tillsammans med franchisetagare och agenter i Sverige, Danmark, Norge, Finland och Estland. Jetpak finns på fler än 140 orter, använder 700 bilar och 3 800 flygavgångar per dygn.

Inom Jetpak gruppen arbetar 225 personer och genom franchises och agenter är det 1 500 personer som är engagerade i Jetpaks nätverk.


Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.