Följ Jetpak Sverige AB

Jetpak har nya franchisetagare i Örebro

Pressmeddelande   •   Apr 01, 2016 09:13 CEST

Vi är glada att få meddela att vi har en ny franchisetagare i Örebro. Från och med den 1 april är det Walter Olsson och Hans Lodin med personal som driver Jetpak Örebro. Vi hälsar Walter och Hans med team varmt välkomna.


”Vi ser mycket fram emot att få starta vår verksamhet här i Örebro län, med vårt unika kunderbjudande och med Jetpaks starka produkterbjudande som bas så ser vi ljust på Jetpaks framtid här i Örebro län”, säger Hans Lodin, Jetpak Partner Örebro. Walter Olsson, Partner fyller i, ”Denna unika möjlighet att få vara med att driva Jetpak vidare, känns otroligt stimulerande, med tanke på det starka och unika varumärke som Jetpak innebär”.

”Jetpak är experter på den lokala marknaden vilket är tack vare våra franchisetagare. Vi kryddar sedan franchisetagarens lokala verksamhet med både nationella och nordiska kunduppdrag.
Detta gör att vår motor, franchiseverksamheten i Jetpak, är en av de mest effektiva på den nordiska marknaden”, säger Steve Carlson, Director Local Courier & Distribution på Jetpak. Steve Carlson passar även på att hälsa VD Walter Olsson med personal varmt välkomna som ny franchisetagare i Örebro och ser fram emot utvecklingen av Örebroregionen i hans regi.


För ytterligare information kontakta:

Steve Carlson

Director Local Courier & Distribution, Jetpak

073 368 53 55

Walter Olsson

VD, Jetpak Örebro

073 251 45 00

Jetpak är det enkla och snabbaste alternativet för prioriterade leveranser dörr till dörr. Vi erbjuder lösningar för både spontana transportbehov och skräddarsydd logistik. Jetpak finns representerade på fler än 140 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Under 2015 har man påbörjat sin Europasatsning och bland annat startat upp verksamhet i Holland, England och Baltikum. Jetpak ägs av Polaris Private Equity och omsättningen 2014 var 800 MSEK. Din leverans är vår viktigaste och som kund är du alltid prioriterad. Vi är Jetpak – enkla, snabbast & mest precisa. Läs mer på www.jetpak.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.