Följ Jetpak Sverige AB

Det slutgiltiga priset för Jetpaks notering fastställs till 45 SEK per aktie – handeln inleds idag

Pressmeddelande   •   Dec 05, 2018 08:55 CET

Denna information offentliggjordes tisdag den 4 december kl. 22.15:

"Idag offentligjorde Jetpak Top Holding AB (publ) (”Jetpak” eller ”Bolaget”) utfallet av erbjudandet att förvärva stamaktier i Bolaget (”Erbjudandet”) i samband med notering av Bolagets stamaktier på Nasdaq First North Premier (”Noteringen”). Erbjudandet skapade stort intresse från såväl institutionella investerare i Sverige och internationellt som från allmänheten i Sverige."


Läs mer på www.jetpakgroup.com.

Jetpak är det enkla och snabbaste alternativet för prioriterade leveranser dörr till dörr. Vi erbjuder lösningar för både spontana transportbehov och skräddarsydd logistik. Jetpak finns representerade på fler än 150 orter i Sverige, Norge, Danmark och Finland. Under 2015 har man påbörjat sin Europasatsning och bland annat startat upp verksamhet i Holland, England och Baltikum. Jetpak ägs av Polaris Private Equity. Din leverans är vår viktigaste och som kund är du alltid prioriterad. Vi är Jetpak – enkla, snabbast & mest precisa. Läs mer på www.jetpak.se

Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.