Följ Jetpak Sverige AB

Brand Union och Jetpak i nytt samarbete

Pressmeddelande   •   Nov 20, 2013 09:00 CET

Brand Union och Jetpak inleder ett samarbete för att förstärka och utveckla Jetpaks varumärke efter en pitchprocess bland flera av Sveriges varumärkesbyråer. Uppdraget är att utveckla företagets position, förtydliga varumärkesstrategin, förenkla tjänsteutbudet och förstärka hela varumärkesupplevelsen kring Jetpak.


Hela vår industri står inför stora utmaningar. Det råder en tuff konkurrens och vi anpassar hela tiden vårt erbjudande till hur marknaden förändrar sig. Det ställer också krav på hur vi kommunicerar hela Jetpak med alla dess tjänster, från lokala bud i Stockholm till snabba flygförsändelser ut i Europa”, säger Fredrik Sidhagen, VD på Jetpak.


Många känner igen oss men vi måste fortsätta att göra oss tydligare på marknaden. Både kring vad vi erbjuder och hur vi ska synas när man möter vårt varumärke. Brand Union visade på stor förståelse för hur man kopplar ihop affärsstrategin med varumärkesstrategin och hur det kommer att påverka vår kommunikation”, säger Angelica Zwahlen, Marknadschef på Jetpak.


Jetpak är ett mycket spännande uppdrag med en bransch som är i stark förändring och där man behöver vända på varje sten för att anpassa sig till den nya verkligheten. Jetpak har gjort sin hemläxa med att förstå sina kunder, sin marknad och vilka utmaningar man står inför. Det ska vi nu analysera djupare och omvandla till något som kommer att bli grunden för hur Jetpak som varumärke ska upplevas och uppfattas på marknaden framöver”, säger Lars Axelsson, VD för Brand Union Stockholm.


Kontaktpersoner:

Angelica Zwahlen, Marknadschef Jetpak Sverige AB

Mobil: +46 733 68 52 06

E-post: angelica.zwahlen@jetpak.se 

 

Lars Axelsson, VD Brand Union

Mobil: +46 708 23 85 22

Jetpak erbjuder snabba och säkra transporter dörr till dörr med leverans inom 60 minuter i staden, inom några timmar med regionala marktransporter samt snabba flygförsändelser inrikes och utrikes.

Tjänsterna täcker dels spontana behov av lokala bud, regionala marktransporter, flygtransporter inrikes, utrikes och avancerad distributions- och logistiklösningar.

Verksamheten har en unik IT-lösning och över 30-års erfarenhet som bedrivs genom såväl egen organisation som tillsammans med franchisetagare och agenter i Sverige, Danmark, Norge, Finland och Estland. Jetpak finns på fler än 140 orter, använder 700 bilar och 3 800 flygavgångar per dygn.

Inom Jetpak gruppen arbetar 225 personer och genom franchises och agenter är det 1 500 personer som är engagerade i Jetpaks nätverk.


Bifogade filer

PDF-dokument

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.