Följ Jetpak Sverige AB

Ett bud som gör skillnad

Nyhet   •   Dec 12, 2014 15:59 CET

Just nu pågår musikhjälpens officiella auktioner på Tradera. Här auktionerar kända personer ut upplevelser och saker för att samla in pengar till Musikhjälpen. I år bidrar Jetpak till Musikhjälpens arbete genom att bjuda på leveranserna hem till vinnarna av de officiella auktionerna.

Musikhjälpen 2014 - #mh14

Musikhjälpen är ett välgörenhetsevent som drivs av SVT och Sveriges Radio under en vecka i december. I år går insamlingen till kampen för att stoppa spridningen av HIV. Tre programledare låses in i en glasbur i en svensk stad och sänder radio och tv, dygnet runt i 144 timmar för att lyfta fram en undangömd humanitär katastrof. I år är det Kodjo Akolor, Petter Alexis Askergren och Linnea Henriksson som sänder från Uppsala mellan den 8-14 december.

I musikhjälpens officiella auktioner på Tradera, som pågår just nu, auktionerar kända personer ut saker och upplevelser. Pengarna man får in från dessa auktioner skänks till Musikhjälpen. Jetpak vill också bidra till Musikhjälpens arbete och har i år valt att göra det genom att bjuda på leveranserna hem till vinnarna av de officiella auktionerna. De första auktionerna löper ut under fredagen och de sista på söndag. 

Redan 2010 levererade Jetpak ett pepparkakshus, som Annika Lantz byggt till förmån för Musikhjälpen. I år är det allt från Skavlans kaffekoppar, en signerad musikhjälpen gitarr och en frigolitmodell från veckans brott som auktioneras ut. Stort som smått ska levereras runt om i landet till vinnarna av Musikhjälpens officiella auktioner. Ett uppdrag som passar Jetpak perfekt. 

Tradera kan du vara med och bidra till Musikhjälpens arbete genom att antingen buda på auktionerna, eller själv lägga upp saker till försäljning och låta pengarna gå till Musikhjälpen. Kanske är det du som får ett Jetpak bud hem till dörren.

Läs mer på Jetpaks hemsida.

För mer information kontakta:

Angelica Zwahlen, marknadschef Jetpak

angelica.zwahlen@jetpak.se

073-368 52 06, jetpak.se

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.