Följ Jetpak Sverige AB

Jetpak på 29 plats på Youtubes topp 100 lista

Blogginlägg   •   Maj 28, 2015 09:57 CEST

När Chimney för andra året publicerade sin "YouTop100 Sweden"-lista återfinns Jetpak på 29 plats. Listan visar hur aktiva och effektiva svenska företag har varit på Youtube under året. Undersökningen gjordes i april 2015. Urvalet har gjorts från 600 ledande företag i Sverige. 309 av dem har en aktiv Youtube-kanal och det är dessa kanaler som har undersökts av Chimney.

"Vår framgång är en enkel video i rätt sammanhang under en längre tid. Vi kör fortsatt på vårt koncept “visst är det vidrigt att vänta..” och här kommer det verkligen till sin rätt. Satsningen på Youtube drog vi igång så sent som i slutet på förra året, vilket gör det extra roligt att vi kniper en 29 plats", säger Angelica Zwahlen, Marknadschef på Jetpak.

Rankingen bygger på effektivitet, där man tittar på det totala antalet besökare de senaste 12 månaderna delat med det totala antalet videoklipp på kanalen.

Läs mer på Dagens Media: http://www.dagensmedia.se/nyheter/pr/article3911185.ece

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.